Carin Jämtin bäst för Stockholm

by Anders Löwdin on 18 januari 2010

in Blogg, Stockholm, Val 2010

Carin Jämtin Socialdemokraterna Stockholm

Carin Jämtin Socialdemokraterna Stockholm

Idag startar vi socialdemokrater i Bromma och Stockholm en kampanj för byte av finansborgarråd i Stockholms stadshus. Vi vill ge ansvaret för den ansvarsfulla posten de kommande fyra åren till den meriterade och populäre Carin Jämtin.
På sin nystartade blogg skriver Carin Jämtin om nödvändigheten att investera i utbildning och om den svenska dataspelsindustrin som är i yttersta världsklass. På bloggen har hon även en sida med Stockholm i siffror.

I sin blogg skriver hon också:

Nu börjar jag blogga. Om Stockholm och varför Stockholm är en underbar stad. Om vatten, om det gröna, om byggnader, om idrottslag. Men framförallt om de fantastiska människor jag träffar och uppskattar på olika sätt. Och ibland kanske om en och annan jag inte tycker gör det bästa för oss Stockholmare. Stockholm är min stad, har alltid varit det och därför är det så fantastiskt spännande och ärofullt att få jobba med att göra staden ännu bättre. Därför är det också så sorgligt att se vilket slöseri med mänskliga resurser det är att inte alla barn går i bra skolor, att inte vuxna har rätt till Komvux eller de äldre som behöver som inte får den omsorg de har rätt till.

Kort sagt slöseri med människor och ekonomiska resurser. Ungdomsarbetslösheten i Stockholm har ökat jättemycket och speciellt långtidsarbetslösheten bland unga. Att en ung människa inte får arbeta eller utbilda sig är förskräckligt. Och det är lätt att en ung människa tappar tron på framtiden. Så vi måste bekämpa ungdomsarbetslösheten. Carin Jämtin

Ungdomsarbetslöshet i Stockholm

Ungdomsarbetslöshet i Stockholm

Andra som bloggat om Carin Jämtin är bland andra Alexandra Einerstam, som skriver ”Därför hoppas jag att fler upptäcker att Carin Jämtin är en politiskt stjärna och att fler i Stockholm får upp ögonen för henne. By the way… vid en jämförelse med Sten Nordin är hon rena färgexplosionen i politisk lyster.” Peter Andersson skriver också samt Johan Ulvenlöf.

Besök också Carins Facebooksisda.

[Uppdaterat]
Idag på förmiddagen höll Carin Jämtin en pressträff tillsammans med socialdemokraterna partisekreterare Ibrahim Baylan där de bägge lyfte fram våra viktigaste frågor för Stockholm skolan, jobben och ungas uppväxtvillkor.
Se DN och SvD.
[/Uppdaterat]

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , eller annat intressant.

Kolla bloggar via NetRoots och Politometern.

Dela och spara detta inlägg:
  • Print
  • Digg
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • email
  • Netvibes

4 comments

{ 4 comments… read them below or add one }

Anders 29 mars 2010 kl 16:56

Jag tycker att det vore ärligt om Carin Jämtin och sossarna även la till vilken skattehöjning dom kommer genomföra om deras propaganda skall genomföras och sossarna kommer till makten.

Anders Löwdin 29 mars 2010 kl 23:00

…….. om deras propaganda skall genomföras (?)

Det finns ingen som helst oärlighet i denna fråga, trots att du försöker låta påskina detta, Anders. Om du hade hängt med lite så hade du för länge sedan kunnat läsa om mp, v och s ambitioner i denna fråga. 60 öre ska skatten höjas vid ett maktövertagande. Klicka på länken nedan.

Det är en återtagning, en återställare. Borgarnas skattechock har gett rika brommabor mer i plånboken samtidigt som våra förskolor sitter med samma schablon som förra året (enbart + 0,2%). Så Anders, 60 öre upp eftersom vi kräver lite mer av välfärden ……..

SvD – ”Vi höjer skatten med 60 öre” (27 oktober 2009).

Magnus 02 maj 2011 kl 15:46

Hur kan du bara tänka tanken att införa en muslimsk helgdag du borde skämmas vi är svenskar och då gäller svenska traditioner punkt slut . Folk ätr trötta på detta mångkulturella samhälle öppna ögona .

Anders Löwdin 05 maj 2011 kl 8:53

Och till vem här Brommas socialdemokrater riktar du denna kommentar, Magnus?

Skriv en kommentar!

Previous post: Familjecentralen är ideologi

Next post: Den tidigare avknoppningen av Ängbybarnens förskolor (NAJS AB)